Omgevingswet in een Oogopslag met Omgevingsbesluit, Besluit kwaliteit leefomgeving, Besluit activiteiten leefomgeving, Besluit bouwwerken leefomgeving, Omgevingsregeling & invoeringsregels
Omgevingswetportaal is een site van het Ministerie van BZK.
De site bevat actuele gegevens over actualiteit, e-books, infografics, informatiebladen, kamerstukken, wet- en regelgeving, beeld en geluid, praktijk
en implementatie.
Aan de slag met de Omgevingswet biedt ondersteuning bij invoering van de Omgevingswet. U wilt aan de slag met de Omgevingswet. Of u bent al aan het experimenteren, samenwerken of plannen maken. Dan kunt u vast informatie, inspiratie of hulp gebruiken. Het programma Aan de slag met de Omgevingswet helpt u daarbij. Op een praktische en vraaggerichte manier. De site bevat producten die samen met vertegenwoordigers uit overheid en maatschappij zijn gemaakt. En er is informatie over thema’s die u momenteel bezighouden.
Digitaal stelsel Omgevingswet (DSO). Bij de Omgevingswet hoort een goede digitale ondersteuning. Daarom wordt een digitaal stelsel voor de Omgevingswet ontwikkeld. Alle digitale informatie is straks op één plek te vinden: in het nieuwe Omgevingsloket. Via dit loket kunnen initiatiefnemers, overheden en belanghebbenden snel zien wat mag in de fysieke leefomgeving. Heel veel partijen werken samen om het loket en het digitale stelsel erachter te ontwikkelen.
VNO-NCW bevat informatie over de standpunten van het georganiseerde bedrijfsleven over de Omgevingswet, uitvoeringsregels en de praktijk.
Omgevingsweb is het grootste kennisportal op het gebied van omgevingsrecht. De website biedt maandelijks aan 45.000 mensen uit het vakgebied het laatste nieuws, vragen & antwoorden en actuele bewerkingen van jurisprudentie. Op een kritische en onafhankelijke manier wordt bericht gegeven van de actualiteiten binnen het omgevingsrecht. Ook is het voor iedereen in het veld mogelijk om mee te discussiëren op de website, het forum of de social media kanalen. De LinkedIn groep is één van de meest actieve binnen het vakgebied met meer dan 9.300 actieve deelnemers. Toegang tot alle actualiteiten en discussies is vrij toegangelijk voor een ieder in het vakgebied. Professionals die dieper en actiever op de materie willen ingaan kunnen lid worden van Omgevingsweb Professional.
Omgevingswetboek in de praktijk
 
Contact info@omgevingswetboek.nl volg ons op LinkedIn volg ons op Twitter